İZMİR / BUCA - Buca Anadolu Lisesi

0 232 2751985
Mustafa Kemal Mahallesi 694/45 Sokak No1 Buca/İZMİR
Vizyon
Okulumuzda eğitim ve öğretim hizmetlerini, öğrenciye, veliye ve topluma güvenli ve kaliteli bir şekilde sunarak türünde lider okul olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin eğitim gereksinimlerine uygun, yaratıcı, lider özelliklere sahip, sorgulayan ve çözüme odaklı yaklaşımlar geliştirerek, kendisiyle ve çevresiyle barışık, hayatın tüm alanlarında başarıyı hedef olarak seçmiş, Atatürkçü bireyler yetiştirmektir.
Başarılarımız bölümünde ayrıntılı olarak bulunmaktadır.
Kütüphane Kitap Sayısı :2075
Öğretim Şekli :Sabahçı(İkili Öğretim)
Doğalgaz yakıtlı merkezi sistem kalorifer.
İngilizce-Fransızca
Ulaşım
Okulumuza ulaşım; belediye otobüsleri, ( 818:Esbaş Akatarma Merkezi-Şirinyer Aktarma Merkezi, 233:Esbaş Aktarma Merkezi-Konak, 353: Gaziemir - Tınaztepe ), şehir içi dolmuşları (Bornova-Buca, Gaziemir-Kemer , Yeşilyurt-Buca , Gediz-Işıkkent, Buca-Osman Gazi ) ve Buca, Gaziemir, Bornova, Balçova, Narlıdere, Menderes, Karabağlar, Hatay, Torbalı ilçelerine okul aile birliğinin anlaşmalı servisi ile okulumuza ulaşım imkanı bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Buca Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Mustafa Kemal Mah. 694/45 Sokak No:1 Buca/İZMİR Tel : 275 19 85 Faks: 275 12 98 Web : bucaanadolulisesi.meb.k12.tr E-mail : 218361@meb.k12.tr
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Buca ilçe merkezine 2-3 km uzaklıkta olup, Konak merkeze yaklaşık 10 km uzaklıktadır.
Akademik başarılarımız bölümünde bulunmaktadır.
Akademik başarılarımız bölümünde bulunmaktadır.
Erasmus+ KA229 Projesi devam etmektedir.