İZMİR / BUCA - Buca Anadolu Lisesi

Ock

Kariyer Günleri faaliyetleri kapsamında okulumuz Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi ile sektör profesyonelleri işbirliğinde, öğrencilerimizin akademik yeterliliklerinin yanı sıra çağımızın gereklerine uygun; kendi yetenek, ilgi ve değerleri doğrultusunda meslek seçimleri yapmalarına katkı sağlamak için mesleğinde tecrübeli kişiliklerce eğitimler verildi. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun yürütmekte olduğu 2020-1-IT02-KA229-079474_5 nolu "Stand Up For Environment" adlı Erasmus+ projesinin beşinci ve sonuncu hareketliliğini 20-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında 2 Öğretmen ve 6 Öğrenci ile İtalya'da gerçekleştirdik. Ev sahibi ülke İtalya'da projemizin teması olan "Temiz Çevre" teması işlendi. Çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve yerinde gözlem gezileri ve resmi ziyaretler ile katılımcı öğretmen ve öğrencilerimiz diğer ortak ulus ötesi katılımcılar ile başarılı ve oldukça verimli bir hareketlilik gerçekleştirdiler. Proje hareketliliklerine okulumuzdan toplamda 5 öğretmen ve 24 öğrenci yurtdışında bu hareketliliklere katılarak hayatlarına yeni bilgi, beceri ve deneyimler eklediler. Bundan sonraki süreçte ise katılımcı öğretmen ve öğrenciler 2,5 yıl süren bu proje kapsamında edindikleri bilgi, beceri ve deneyimleri mümkün olduğunca çok kişiyle paylaşarak yaygınlaştırma çalışmalarını sürdürecektir.

Ara

Okulumuzun yürütmekte olduğu 2020-1-IT02-KA229-079474_5 nolu "Stand Up For Environment" adlı Erasmus+ projesinin üçüncü hareketliliğini 04-10 Aralık 2022 tarihleri arasında 2 Öğretmen ve 6 Öğrenci ile Litvanya'da gerçekleştirdik. Ev sahibi ülke Litvanya'da projemizin teması olan "Çevremizi Temiz Tutalım" işlendi. Çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve yerinde gözlem gezileri ve resmi ziyaretler ile katılımcı öğretmen ve öğrencilerimiz diğer ortak ulus ötesi katılımcılar ile başarılı ve oldukça verimli bir hareketlilik gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuzun yürütmekte olduğu 2020-1-IT02-KA229-079474_5 nolu "Stand Up For Environment" adlı Erasmus+ projesinin ikinci hareketliliğini 06-12 Kasım 2022 tarihleri arasında 2 Öğretmen ve 6 Öğrenci ile Romanya'da gerçekleştirdik. Ev sahibi ülke Romanya'da projemizin teması olan "Küresel Isınma ve Yenilenebilir Enerji" işlendi. Çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve yerinde gözlem gezileri ve resmi ziyaretler ile katılımcı öğretmen ve öğrencilerimiz diğer ortak ulus ötesi katılımcılar ile başarılı ve oldukça verimli bir hareketlilik gerçekleştirdiler.

Ara

Okulumuzun yürütmekte olduğu 2020-1-IT02-KA229-079474_5 nolu "Stand Up For Environment" adlı Erasmus+ projesinin ilk hareketliliğini 12-17 Aralık 2021 tarihleri arasında 2 Öğretmen ve 6 Öğrenci ile Portekiz'de gerçekleştirdik. Ev sahibi ülke Portekiz'de projemizin ilk teması olan "Su Hayattır." işlendi. Çeşitli seminerler, atölye çalışmaları ve yerinde gözlem gezileri ve resmi ziyaretler ile katılımcı öğretmen ve öğrencilerimiz diğer ortak ulusötesi katılımcılar ile başarılı ve oldukça verimli bir hareketlilik gerçekleştirdiler.