İZMİR / BUCA - Buca Anadolu Lisesi

VELİ TOPLANTISI

SAYIN VELİ,

Okul idaresi olarak bizlerin, öğrenci velisi olarak sizlerin ortak temennisi, eğitim kurumlarında öğrencilerimizin en iyi şekilde yetiştirilmeleri, başarılı olmalarıdır. Beklenen başarı elbette ki işbirliği sayesinde gerçekleşecektir. Bu amaçla 28.04.2024 Pazar  günü saat 12:00-14:00 arasında  veli toplantısı yapılacaktır. Velilerimiz toplantı için öğrencisinin sınıfında toplanacak, önce sınıf öğretmeni, daha sonra ders öğretmenleri açıklamalarda bulunacaklardır. İsteyen velilerimiz sınıftaki görüşmelerden sonra birebir öğretmenlerimizle görüşebileceklerdir.

Gereken ilgiyi göstereceğinize inanıyor, sağlıklı günler temennisiyle toplantıya katılmanızı bekliyoruz.

Mehmet KAYA

Okul Müdürü

Not: 11.Sınıf velilerine toplantı öncesi 11:30 da okulumuz konferans salonunda rehberlik servisi tarafından ''Üniversite Sınav Sistemi'' hakkında seminer verilecektir.

Yayın: 28.11.2022 - Güncelleme: 25.04.2024 08:04 - Görüntülenme: 346